O. za marketing


Home
Up
SAVET KLASTERA
Inforeview
REGIJA magazin
build magazin
Ministarstvo brosura
CRKKF
KETERING
Izraelci u Nisu

USPOSTAVLJANJE SARADNJE IZMEĐU

KLASTERA BEZBEDNOSTI I ZAŠTITE „PROTECT“

I GRAĐEVINSKOG KLASTERA „DUNĐER“

Na  zajedničku inicijativu privrednika, nosilaca znanja, iskustva, tehnologija i novih ideja iz različitih regiona Srbije u oblasti BZNR,  u Nišu je polovinom 2008. osnovan Klaster bezbednosti i zaštite "PROTECT".

Osnivanje Klastera bezbednosti i zaštite Srbije predstavlja pravi odgovor na globalne zahteve iznete u direktivama Evropske unije u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu, kao i na zakonska usmerenja ka preventivnom delovanju svih učesnika u tom lancu.

Osnovni cilj osnivanja Klastera bezbednosti i zaštite je formiranje integrisanog sistema koji će omogućiti jačanje pojedinačne i ukupne regionalne, državne i međunarodne konkurentnosti i kompetentnosti u oblasti BZNR.  Zajedničkim nastupom i plasmanom svojih proizvoda i usluga na tržištu, članovi klastera će omogućili privrednicima i drugim korisnicima neophodnu materijalnu i stručnu bazu i podršku u prevenciji povreda i profesionalnih oboljenja zaposlenih.

Podržavamo osnivanje građevinskog klastera DUNĐER u Nišavskom okrugu, uz očekivanje da će ovaj klaster doprineti bržem razvoju građevinskog sektora i njegovoj integraciji u strukovne i interesno povezane sisteme na državnom i međunarodnom nivou.

Klaster "PROTECT"  je spreman da sarađuje sa klasterom DUNĐER i da pruži stručnu pomoć u radu i realizaciji programskih aktivnosti usmerenih ka razvoju bezbednosti i zdravlja na radu u regionu.

Klaster Menadžer

Željko Veselinović, dipl.ing. el.

 


Home | OSNIVAČI | Kontakt | BIOTOKSINOMER | ODBORI | CILJEVI | AKTIVNOSTI | ŠIFRE DELATNOSTI

 Copyright by CPE
For problems or questions regarding this web contact [klasterdundjer@yahoo.com]
Last updated: 08/27/12.